Nieuw interieur Rabobank Assen

Geweldig nieuw interieur Rabobank Assen – Noord Drenthe

Na een grondige renovatie van het kantoorpand is de Rabobank Assen en Noord Drenthe onlangs heropend. Het ontwerp werd verzorgd door bureau Skets, in combinatie met BCN Groep als adviseur/directievoerder. Klok heeft aan de bouwkundige kant de inbouw verzorgd. De uitvoering heeft in elf weken plaatsgevonden.

Rabo_klok_inbouw_hal

De bankhal biedt een open en warm welkom, met grote heldere lampen.

rabo_klok_hal_2_inbouw

Losse, kleinere counters voor snelle en pro-actieve hulp richting klanten.

rabo_klok_inbouw_kantine

Het voormalige bedrijfsrestaurant is naast lunchplek veranderd in een ruimte met allerlei verschillende opstellingen t.b.v. werken en overleggen voor dagelijks gebruik.

Rabo_TT_kantoor_klok_inbouw_project_assen

Misschien wel de mooiste ruimte in het hele kantoor: een spreekkamer met als thema de TT.

“Klok heeft de gehele inbouw van onze vestiging in Assen verzorgd. Het is bijzonder mooi geworden, met een hoog niveau van afwerking. Klok werkt met een team van eigen mensen en dat merk je aan alles: alle vakmensen zijn op elkaar ingespeeld, korte lijnen, dat scheelt een hoop tijd en organisatie op de bouwplaats. Zeker wanneer je weet dat onze bank, tijdens de bouwfase “gewoon” open is geweest voor onze relaties. Wanneer er overleg nodig was, dan had je te maken met één projectleider. Hij regelde alles voor ons. Het project is panklaar en volgens planning opgeleverd. Zeer professioneel."

840f239b-00b6-4f5c-9f27-933d8ccdc2e2

Katrien Eggens
Projectleider Rabobank Assen en Noord-Drenthe


Afdrukken