Onze vakspecialisten

Onze mensen werken in teams, waardoor de ene specialist de ander aanvult om onze klanten geheel te ontzorgen

Timmermannen

Timmermannen

Onze timmermannen zijn specialisten in het verbouwen en aanpassen van vastgoed. Zij maken uitbouwen en ruimten naar wens. Zij werken in teams met onze andere vakspecialisten.
Servicemonteurs

Servicemonteurs

24-uur per dag staan wij klaar bij ruitbreuk of assisteren bij andere calamiteiten, vooral wanneer uw woning of pand wind- of waterdicht gemaakt moet worden.
Schilders

Schilders

Onze schilders zijn multi-functioneel opgeleid en zijn naast schilderwerk ook specialist in spuitwerk, stucwerk behangwerk en repareren van houten en steenachtige ondergronden.
Schilders

Glaszetters

Onze glaszetters plaatsen naast glas en glaswanden ook kozijnen en ramen. Zij leveren tevens service van hang- en sluitwerk en zorgen voor een optimale inbraakpreventie.
Schilders

Stoffeerders

Zij zijn de laatste schakel. Zij leggen de vloeren en hangen zonwering en gordijnen op. Zij brengen met onze andere specialisten kleur en sfeer aan in werk- of leefomgeving.
Timmermannen

Afbouwers

Onze afbouwers maken plafonds en scheidingswanden. Zij werken dat af tot een geheel met kozijnen en deuren. Zij zorgen naast montage ook voor een gladde afwerking.