Tijd voor een make-over

We zorgen voor een upgrade van gebouwen en afdelingen. We creëeren ruimten met nieuwe wanden, plafonds, vloeren, de complete afwerking in kleur tot en met de projectstoffering.

Lees meer

Bekijk de video

Image

Turn-key (af)bouw projecten

Afbouwprojecten vinden plaats na de ruwbouwfase wanneer het gebouw wind- en waterdicht is of wanneer een bestaande locatie toe is aan een nieuwe bestemming of een upgrade.

Tijdens de afbouwfase wordt het gebouw onder handen genomen en kunnen plafonds, scheidingswanden, deuren, kozijnen en verlichting worden ingebouwd. Daarna wordt deze door ons afgewerkt met vloerbedekking, raambekleding, stucwerk en schilderwerk. 

Wij hebben de unieke combinatie van vakmensen en de expertise om complete make-overs te realiseren van woningen, kantoren, winkels maar ook ziekenhuis- en zorgafdelingen en zelfs cleanrooms.

Wij maken van afdelingen en ruimten nieuwe bestemmingen en zorgen dat deze snel en zonder veel overlast in gebruik genomen kunnen worden. We hebben veel ervaring in de specialistische zorg. Dit kunnen we doordat we werken in teams welke door onze eigen coördinerende projectleiders worden aangestuurd.

Vanaf ontwerp tot aan de oplevering realiseren wij complete verbouwingen vanaf sloop naar de complete afwerking. U heeft als klant één aanspreekpunt om een gehele verbouwing te realiseren.

Informatie of een offerte aanvragen

Image

Renoveren

Maak je oude pand weer helemaal nieuw

Image

Renoveren of het herstellen of gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, dat kunnen we zowel aan de binnen als buitenzijde geheel realiseren.

We passen daarbij technieken toe, waardoor een betere geluidsisolatie of warmte-isolatie kan worden toegepast waardoor een beter leefcomfort kan worden bereikt. We zoeken altijd de beste oplossing die past bij de aard van het vastgoed.

Heb je monument, dan maken we oplossing die het aangezicht of de uitstraling niet aantast en zorgen we desnoods voor een complete restauratie. Wanneer het gaat om panden die gewoon gedateerd zijn, dan maken we deze weer helemaal up-to-date, zodat het comfort en functionaliteit wordt gemaximaliseerd en aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaarden wordt voldaan.

Heb je speciale duurzaamheids wensen of is er sprake van een zorgbehoefte? Ook wij nemen deze aanpassingen mee zodat wij een optimaal werk- en leef comfort voor je gaan verzorgen.

Ook leveren wij zonreflecterende daken met zonnepanelen waar mee je energie gaat besparen, zelf tot 0-op-de-meter. We zorgen daarmee voor een optimaal binnenklimaat. Wij noemen dat het Klimadak, lees hier hoe dat in zijn werk gaat.