Wij verbouwen

We maken uw woning, kantoor en andere ruimten geheel naar wens!

Meer weten
Image

Verbouw, uitbreiding en renovatie

Wij passen jouw woning geheel naar wens aan

Wil je jouw woning geheel verbouwen, vergroten of gewoon een kleine aanpassing doen? Wij verzorgen dat van begin tot eind.

Bij Klok krijg je als klant één contactpersoon toegewezen die alles voor je regelt. Je stemt het werk af, de offerte, maar ook eventuele wensen waar je niet direct zelf een antwoord op weet. 

We zorgen voor een gedegen voorbereiding en nemen jouw wensen als klant mee binnen de mogelijkheden en regelgeving rondom jouw project. 

Heb je speciale duurzaamheidswensen of een zorgbehoefte? Ook wij nemen deze aanpassingen mee zodat wij een optimaal leef- en wooncomfort voor je gaan verzorgen.

Wil je niet een gehele verbouwing, dan kunnen we uiteraard ook kleinere klussen voor je oppakken.
Projectleider

En diverse andere klussen

stukadoor

Naast een complete verbouwing voeren we ook diverse kleinere opdrachten uit zoals het aanpassing van een woonkamer, keuken, badkamer, toilet, garage enzovoorts.

Wil je iets geschilderd hebben, in huis of aan de buitenkant van de woning, heb je sloten die niet meer werken of wil je een badkamer betegeld hebben? Je kunt ons voor iedere klus inschakelen.

We hebben alle benodigde vakmensen zelf in huis. We werken met goed ingewerkte teams, waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken en echt goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing.

Onze bouwkundige diensten bestaan uit:

- Bouwkundige werkzaamheden en timmerwerken
- Stucadoorswerken
- Schilderwerk
- Hang- en sluitwerk
- Glaszetten
- Dakbedekking
- Reparaties aan houten en steenachtige ondergronden