Wij verzuurzamen en isoleren

De meest effectieve manier om je woning of gebouw klimaatneutraal te maken

Lees meer
Image

Verduurzamen

Laat je huis door ons isoleren en zonnepanelen plaatsen

Wil je als particuliere vastgoedbezitter naar maximale verduurzaming voor je woning? En dat tegen zo weinig mogelijk uitstoot en wel comfortabel wonen.


De meest effectieve maatregelen beginnen namelijk met isoleren. Door je woning goed te isoleren zorg je dat in de winter de warmte in huis blijft, en in de zomer het binnen juist koel blijft met als gevolg dat je veel minder energie verbruikt en voorkom je onnodige CO2 uitstoot.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je huis optimaal wordt verduurzaamd om naar een zo laag mogelijk energielabel te gaan. Door isolatie aan te brengen onder het dakbeschot, in de wanden, op of onder de vloeren en isolatieglas te plaatsen in de kozijnen zorgen we ervoor dat de woning goed geïsoleerd wordt. Door daarnaast ook zonnepanelen door ons te laten plaatsen wek je energie op waardoor je een enorme duurzaamheidsslag kunt maken en je woning klaar is voor de toekomst.

Daarnaast brengen we op platte daken speciale zon-reflecterende dakbedekking aan, waardoor het ook in de zomer binnen koel blijft in je huis.

Maatregelen die we nemen om te verduurzamen zijn:
  • Isoleren van dak en muren
  • Plaatsen van isolerende hoogrendements-beglazing
  • Plaatsen van anti-tochtprofielen
  • Aanbrengen van reflecterende dakbedekking
  • Plaatsen van zonnepanelen
Tip: Wanneer je kiest voor een combinatie van reflecterende dakbedekking en zonnepanelen, krijgt je een extra energie boost!

Lees hier hoe dat in zijn werk gaat met ons Klimadak
Image