Vitaalste bedrijf van het noorden

Klok is het vitaalste bedrijf van het Noorden

 

“Wat is het vitaalste bedrijf van Noord-Nederland?” Die vraag stelden de initiatiefnemers van de ElkeDagBeterAwards zichzelf dit voorjaar.

Drievoudig Olympisch Kampioen Pieter van den Hoogenband ging op zoek naar de ondernemer die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat.

Het Assense bedrijf Klok Onderhoud- en Afbouwgroep kwam als winnaar uit de bus. Volgens de jury gaat het bedrijf het best met zijn medewerkers om als het gaat om investeren in vitaliteit. Klok ontving de prijs tijdens de Week van de Ondernemer in het Groningse MartiniPlaza, uit handen van Pieter van den Hoogenband.

De Jury over Klok: 
“Een werkgever speelt een belangrijke rol in de gezondheid van zijn werknemers. Klok Onderhoud- en Afbouwgroep is een absolute koploper als het gaat om investeren in preventie en vitaliteit. Dat is goed voor de medewerkers én voor de onderneming. Want werkgevers die openstaan voor investeren in vitaliteit, zijn succesvollere ondernemers”.

De felicitaties stroomden binnen, waaronder die van Burgemeester Out op Twitter:

Proficiat! “@KLOK_ASSEN: Klok Onderhoud- en Afbouwgroep vitaalste bedrijf Noord Nederland! #elkedagbeteraward @mkbn

ElkeDagBeterAward
De ElkeDagBeterAward is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar stimuleren bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers omdat vitale bedrijven van groot belang zijn voor de economie van Nederland. Klok Onderhoud- en Afbouwgroep neemt het aan het einde van het jaar op tegen de vitaalste bedrijven van de regio’s Noord, Oost, Zuid en West.


Afdrukken