Image

Wij transformeren vastgoed naar topstaat!

Vastgoedonderhoud, renovatie, turn-key afbouwprojecten en 24-uur service. Voor commercieël vastgoed, zorg, onderwijs, woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, VvE’s en overige vastgoedeigenaren en -beheerders.

Lees meer

Onze diensten voor de zakelijke markt

Vastgoedonderhoud, turn-key afbouwprojecten, 24-uurs service, huismeesterdiensten en zonreflecterende daken met zonnepanelen

Vastgoedonderhoud

Vastgoed-onderhoud

Slim beheer van het onderhoud van vastgoed. 

Wij zorgen voor behoud van het vastgoed door continue preventief onderhoud uit te voeren en dat vast in te plannen

lees meer

afbouw

Turn-key afbouwprojecten

Wij turnen uw ruimtes om tot kantoren, appartementen of kamers. 

Wij zorgen voor een complete makeover, van sloop tot en met de eindafwerking.

lees meer

24-uurs service

24-uurs servicediensten

24 uur per dag staan we paraat!

We bieden service-contracten waarmee wij in een rechtstreekse lijn staan met uw callcenter of eigen gebruikers of huurders.

Lees meer

Energiedak met zonnepanelen

Energieopwekkende daken

De energierekening omlaag of zelfs geheel naar 0-op de meter...

Met een Klimadak werkt je pand als energiecentrale en is het binnen altijd koel, met 20 jaar garantie.

lees meer

Vastgoedonderhoud

Image
Wij denken niet in traditioneel schilder en onderhoudswerk. We zorgen ervoor dat ieder vastgoedobject de meest duurzame en slimme onderhoudsoplossing krijgt. 

Bij Klok denken we altijd in behoud en daarmee onderhouden we de gebouwdelen op en slimme manier waardoor degradatie van de afwerklagen peridiek wordt gecontroleerd en wij de problemen bij de oorzaak aanpakken. We voeren daarmee steeds preventief onderhoud uit, waardoor de kosten voor het onderhoud op lange termijn steeds lager worden. 

Speciaal voor zakelijke opdrachtgevers hebben wij het Vastgoedabonnement waarmee u vaste maand- of jaarbedragen kunt begroten. Vooraf komen wij dan samen de eindkwaliteit overeen en daarmee kunnen wij taakstellend het onderhoud aan uw gebouwen van u overnemen. 

Lees meer over onze aanpak in vastgoedonderhoud

Turn-key (af)bouw projecten

Wij hebben de unieke combinatie van vakmensen en expertise om complete make-overs te realiseren van woningen, kantoren, winkels maar ook ziekenhuis- en zorgafdelingen.

Wij renoveren afdelingen en ruimten tot een gehele nieuw bestemmingen en zorgen dat deze snel en zonder veel overlast in gebruik genomen kan worden. Dit kunnen we doordat we werken in teams welke door onze eigen coördinerende projectleiders worden aangestuurd.

Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering realiseren wij complete verbouwingen van het bouwkundige werk tot en met de complete afwerking qua schilderwerk en projectstoffering.

Zo heeft u als klant één aanspreekpunt om een gehele verbouwing te kunnen laten realiseren.

Lees meer over onze aanpak van afbouwprojecten en renovatie.

Bekijk hier de video over onze aanpak

Image

24-uurs service

24 uur per dag en en in het werken paraat voor uw vastgoed en gebruikers

Als vastgoedbeheerder of eigenaar heb je wellicht regelmatig assistentie nodig als op een specifieke locatie bouwkundige hulp nodig is.

Zo kan bij storm, inbraak, bij brand maar ook bij specifieke gevallen door ons assistentie worden verleend in gedurende de dag, in de avonden, 's nachts en ook in de weekenden.

Wij zorgen ervoor dat het pand wordt afgeloten tegen invloeden van weer of ongewenste gasten. Ook assisteren wij brandweer en politie wanneer zij na een operatie ter plaatse alles op orde gebracht moet worden.

We doen dit zowel op contractbasis als voor individuele gevallen. Bij service-contracten kunnen we specifieke afspraken maken over de dienstverlening en aanreistijden. Tevens kunnen wij ook huismeestersdiensten aanbieden op locatie.

Wij leven 24-uurs support na
- Glasbreuk
- Buitensluitingen
- Wind- en waterschade
- Brandschade
- Vandalisme

Lees meer over onze 24-uurs servicedienst
Image

Energieopwekkende daken

Een eigen energiecentale op je pand(en)

Wil je als particuliere vastgoedbezitter naar maximale verduurzaming voor je gebouw of vastgoedportefeuille? Voor een duurzame aanpak begint het namelijk met een goede isolatie. Door optimaal te isoleren zorg je dat in de winter de warmte buiten blijft, en in de zomer de werkomging juist erg koel blijft.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je vastgoed optimaal wordt verduurzaamd om naar een zo laag mogelijk energielabel te gaan door isolatie aan te brengen en zonnepanelen te plaatsen.

We bieden diverse verduurzaamingopties aan, maar  zorgen voor anti-tochtprofielen, we plaatsen ook isolerende beglazing en we plaatsen zonnepanelen.

Ook brengen we op platte daken zon-reflecterende witte dakbedekking aan, waardoor het in de zomer binnen koel blijft. We hebben hiervoor speciaal het Klimadak ontwikkeld.

Onze duurzame gebouwaanpak bestaat uit:
  • Isoleren van dak en muren
  • Toepassen van isolerende belazing
  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Aanbrengen van reflecterende dakbedekking

Lees meer over ons Klimadak
Image

Informatie of een offerte aanvragen