Alle benodigde vakmensen in één onderneming

Verbouw, renovatie en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

Renovatie, verbouw & onderhoud zijn onze expertise en die vragen om allround vakmanschap. Standaardoplossingen zijn er bijna nooit. Bij Klok Onderhoud- en Afbouwgroep hebben we alle benodigde vakmensen zelf in huis. We werken met goed ingewerkte teams waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken en echt goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing. Als opdrachtgever heb je te maken met één contactpersoon, terwijl de werkzaamheden door verschillende disciplines worden uitgevoerd. Wij tonen respect voor het milieu, werken volgens de nieuwste normen, met de modernste materialen. Streven naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Klok staat voor vakmanschap

Klok  staat voor vakmanschap. Afbouwprojecten & vastgoedonderhoud zijn onze expertise. We mogen inmiddels een grote hoeveelheid aan renovatie, verbouw- en onderhoudprojecten op ons conto schrijven.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. woningcooperaties,verenigingen van eigenaren, particuieren, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en de zakelijke martk/MKB. Zo doen we serviceonderhoud voor o.a. woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Maar dat niet alleen: ook hebben we afdelingen van het Universitair Medisch Centrum Groningen gestript en afgebouwd.  Mooie renovatieprojecten door ons uitgevoerd,  de historische panden zoals Praedinius Gymnasium te Groningen en Landgoed Oldengaerde te Dwingeloo. Daarnaast zorgen we bij o.a. particulieren en verenigingen van eigenaren ervoor dat de woning er tip top uit ziet door onder andere meerjarenonderhoud aan te bieden en uit te voeren.

We richten richten het onderhoud aan je bedrijfspand, appartementencomplex of woning zo in, dat de waarde altijd maximaal in. Dat garanderen we zelfs. Dat noemen wij vakmanschap.

Als wij je zorg maar uit handen kunnen nemen. Dat doen we altijd oplossingsgericht en transparant. Omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben houden wij de regie in eigen handen. Zodat niet alleen de kwaliteit, maar ook tevredenheid van uw klant/bewoner en de omgeving gegarandeerd is.

Wil je meer informatie over wat Klok voor jou kan betekenen? Bel ons vandaag nog 0592-341 609.  Je kunt ook het contactformulier invullen. We nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met je op.

Door ons uitgevoerde projecten van renovatie, afbouw en afbouw!

onderhoud

Bedrijfsrestaurant Martini Ziekenhuis

Wij hebben het bedrijfsrestaurant van het Martini Ziekenhuis een nieuwe look mogen geven

vakmanschap

Ruit vervangen Airport Eelde

Klok is specialist in het vervangen van glas. Ook op grote hoogte voeren wij deze werkzaamheden uit.

schilder

Galerij coaten- Molukkenstraat Groningen

Wij voeren ook werkzaamheden uit voor woningcoöperaties zoals hier het coaten van een galerij.

renovatie

Speenkruidflats te Assen

Schildersonderhoud aan de rode, gele en blauwe flat aan de Speenkruidstraat te Assen.

afbouwprojecten

Renovatie prikpoli UMCG

renovatie

Renovatie havezate Oldengaerde

 Lees het mooie artikel hierover in Eisma’s schildersblad 

renovatie restaurant

Van der Valk Hotel Assen

Klok heeft mede het restaurant van Hotel van der Valk Assen van een nieuwe look mogen voorzien.

RRabobank Assen

Rabobank Assen

Pento Assen

Pento Audiologisch Centrum Drenthe

Een mooi project en we zijn trots hier aan te hebben bijgedragen.