Verbouw, renovatie en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

Klok voor renovatie

Renovatie is het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand. Hier door wordt het weer bruikbaar  naar de huidige maatstaven en normen.  Het verleden heeft ons prachtige bouwwerken opgeleverd. Deze gebouwen hebben niet altijd goed de tand des tijds doorstaan. Het renoveren en restaureren van panden is dan ook vaak nodig om ze voor de toekomst te bewaren. Zijn er plannen om te renoveren? Bijvoorbeeld een woning, bedrijfspand, afdeling in een ziekenhuis, schoolgebouw of monumentaal pand . Neem dan contact met ons op via 0592-341609 voor meer informatie en wat Klok voor je kan betekenen.

Er zijn vele voorbeelden van renovatie, zoals monumentale panden, die weer in oude glorie hersteld zijn. Waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en  levensstandaard wordt voldaan. Bij renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Klok is zeer ervaren in het uitvoeren van renovatieprojecten al dan niet monumentaal.

Renovatie is onze expertise

Renovatie, verbouw en onderhoud zijn onze expertise en die vragen om allround vakmanschap. Standaardoplossingen zijn er namelijk bijna nooit. Bij Klok hebben we alle benodigde vakmensen zelf in huis. We werken met goed ingewerkte teams, waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken en echt goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing.

Wil je meer weten over wat Klok voor jou kan betekenen? Neem dan contact op door te bellen met het nummer 0592-341609 of vul het contactformulier in. We nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met je op.