Image

Onze Projectleider Renovatie & Onderhoud ....

heeft ruime ervaring, uitstekende contactuele vaardigheden, een ondernemende instelling en een sterk bouwtechnisch inzicht.

Projectleider Renovatie & Onderhoud

Klok Onderhoud en Afbouwgroep is een gerenommeerde, sterk onderscheidende onderneming gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouw. Wij zijn een innovatief, toonaangevend familiebedrijf in de 3e generatie waarbij wij voornamelijk werken met eigen mensen, die zowel allround als ook specialisten zijn in hun vakgebied. Op deze manier zorgen wij als ambitieuze onderneming dat wij multifunctioneel zijn als organisatie.

Werken bij Klok is werken in een informele werksfeer met een enthousiast team. Door de gevarieerdheid van de werkzaamheden zal je je bij ons geen dag vervelen. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.


Omschrijving van de functie en werkzaamheden

Als projectleider zorg je zelfstandig voor de complete engineering van al onze renovatie & onderhoudsprojecten. Wij hebben uitdagende projecten in portefeuille waarbij jij jouw management vaardigheden goed tot uitvoering kan brengen.

Jij pakt de gehele projecten op van opname, calculaties, werkvoorbereiding en inkoop tot uitvoering en begeleiding. Het is jouw taak er voor te zorgen dat deze van aanvraag tot oplevering vlot en gestructureerd verlopen voor zowel de opdrachtgevers, samenwerkingspartners, leveranciers en de vakmensen.

Jij bent gespreks- en sparringpartner voor de opdrachtgever. Als allround projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering, begeleiding, de calculatie en de financieel-administratieve afwikkeling van jouw projecten.

Jij zorgt er samen met jouw team voor dat de projecten binnen de gestelde tijd klaar zijn, want jij werkt efficiënt en resultaatgericht. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en kan deze vanuit jouw paraat vakkennis direct toepassen.

Naast de complete verantwoordelijkheid over projecten wordt er van jou ook verwacht dat je op bedrijfskundig en strategisch vlak je steentje bijdraagt en met ideeën en voorstellen komt. Uitdagingen ga je op een praktische wijze aan waarbij je niet bang bent om verantwoordelijke risico's te nemen. Kortom, wij zijn een solide, gestructureerde en ambitieuze organisatie en bieden jou een veelzijdige en afwisselende functie.


Jouw competenties

 • Een relevante afgeronde MBO+ of HBO opleiding
 • Ruime ervaring in de bouw en renovatie sfeer
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Scherp inzicht en een klant- en oplossingsgerichte attitude
 • Goede plannings- en organiserende vaardigheden
 • Goed leiderschap; het kunnen aansturen van medewerkers en teams
 • Ambitieus en resultaat gedreven


Wij bieden

 • Een veelzijdige functie bij een warm en stabiel familiebedrijf met korte lijnen
 • Zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid, uitdaging en ruimte voor eigen inbreng
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien
 • Een dynamische en sociale werkomgeving met een enthousiast team van collega’s
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Verschillende uitdagende projecten


Ben jij de projectleider die wij zoeken?

Betrokkenheid, flexibiliteit en vakmanschap zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Wij vinden het erg belangrijk dat de sfeer binnen ons team goed is en eenieder daar een bijdrage aan levert door enthousiasme, kwaliteit, loyaliteit en inzet.

Wil jij deze functie vervullen? Vul het onderstaande formulier in om direct te
solliciteren. Of nog beter, stuur je CV met motivatie naar rene.breukers@klok.nl t.a.v. René Breukers.
Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via 0592 - 341609

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...