Wij verduurzamen en isoleren

De meest effectieve manier om je woning of gebouw klimaatneutraal te maken

Lees meer
Image

Isolerende beglazing

Laat je huis voorzien van de meest hoge rendementsbeglazing

Image
Wil je als particuliere vastgoedbezitter naar maximale verduurzaming voor je woning? En dat tegen zo weinig mogelijk uitstoot en comfortabel wonen.

Dubbel glas in je woning is de meest bekende isolatiemaatregel en daar wordt heel veel mee bereikt.

Er komen steeds nieuwe producten op de markt met een veel hogere isolatiewaarden daan voorgaande dubbelglas soorten. Als je oudere dubbelglas soorten van 10 jaar of ouder vervangt voor nieuwere types verhoog je de isolatiewaade van de woning.

Tegenwoordig leveren wij ook vervangende enkel gals soorten met een hoge isolatiewaarde. Dit zijn speciaal vervaardige ruiten die bijna dezelfde isolatiewaarden halen dan het reguliere dubbele glas. 

Vraag ons naar de mogelijkheiden naar de vele soorten die wij kunnen leveren en plaatsen.

Verduurzamen

Laat je huis door ons isoleren en zonnepanelen plaatsen

De meest effectieve maatregelen beginnen namelijk met isoleren. Door je woning goed te isoleren zorg je dat in de winter de warmte in huis blijft, en in de zomer het binnen juist koel blijft met als gevolg dat je veel minder energie verbruikt en voorkom je onnodige CO2 uitstoot.


Wij kunnen ervoor zorgen dat je huis optimaal wordt verduurzaamd om naar een zo laag mogelijk energielabel te gaan. Door isolatie aan te brengen onder het dakbeschot, in de wanden, op of onder de vloeren en isolatieglas te plaatsen in de kozijnen zorgen we ervoor dat de woning goed geïsoleerd wordt. 

Daarnaast brengen we op platte daken speciale zon-reflecterende dakbedekking aan, waardoor het ook in de zomer binnen koel blijft in je huis. Alleen bij met deze combinatie is het ook mogelijk zonnepanelen door ons te laten plaatsen. Hiermee wek je energie op waardoor je een enorme duurzaamheidsslag kunt maken en je woning klaar is voor de toekomst.

Maatregelen die we nemen om te verduurzamen zijn:
  • Isoleren van dak en muren
  • Plaatsen van isolerende hoogrendements-beglazing
  • Plaatsen van anti-tochtprofielen
  • Aanbrengen van reflecterende dakbedekking
  • Plaatsen van zonnepanelen (alleen in combinatie met ons Klimadak)
Tip: Wanneer je kiest voor een combinatie van reflecterende dakbedekking en zonnepanelen, krijgt je een extra energie boost!

Lees hier hoe dat in zijn werk gaat met ons Klimadak
Image