Alle benodigde vakmensen in één onderneming

Plannen voor verbouw, uitbreiding of renovatie?

Heb je plannen voor verbouw, uitbreiding of renovatie van je woning?  Aanpassingen van woonkamer, keuken, badkamer, toilet, garage enzovoort…. niets is ons vreemd. Wil je iets geschilderd hebben, in huis of de buitenkant van de woning, heb je sloten die niet meer werken of wil je een badkamer betegeld  hebben?  Klok kun je voor iedere klus inschakelen. Voor iedere verbouwing groot of klein kun je bij ons terecht. Bij Klok hebben we alle benodigde vakmensen zelf in huis. We werken met goed ingewerkte teams, waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken en echt goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing.

Wil je direct meer weten over onze diensten en wat wij voor je kunnen betekenen?

Bel dan 0592-341609. Je kunt ook het contactformulier in vullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

Wij staan voor je klaar om je woning zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant er tip top uit te laten zien.

Wij kunnen alles op het gebied van stoffering. Van alle soorten raambekleding tot aan het leggen van vloeren. Zowel vloerbedekking als laminaat- en PVC vloeren. 

Wij zorgen voor het monteren en afwerken van wanden, plafonds, verlichting en nog veel meer. Stukadoren kunnen we ook.  Iedere ruimte perfect.

Wij zijn allround op het gebied van timmerwerkzaamheden. Wij monteren kozijnen, deuren, sanitair, hang- en sluitwerk. De juiste maatvoering, afmontage en nacontrole kun je gerust aan ons overlaten.

Wij zijn specialisten in snelle reparaties aan daken, deuren, ruiten en kozijnen. We staan dag en nacht voor je klaar!

Achterstallig onderhoud bestaat niet, wij brengen het weer in optimale conditie. Duurzaam en gegarandeerd.