Verbouw, renovatie en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

Klok voor vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud: Jouw onroerend goed staat voortdurend bloot aan weersinvloeden, luchtverontreiniging e.d. en heeft dus  onderhoud nodig. Het lijkt een ondankbare investering maar met regelmatig onderhoud bespaar je kosten.

Wij hebben jarenlange ervaring in vastgoedonderhoud voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Alle voorkomende werkzaamheden van houtrotherstel, deelvervanging, wandafwerkingen, beglazing tot schilderwerk kunnen wij voor je verzorgen.

Sinds jaar en dag is Klok een grote marktspeler in Noord-Nederland. Deze positie hebben wij verworven door het constant doorvoeren van innovaties, het blijven opleiden en investeren in personeel en een vooruitstrevende houding in de markt. Wij hebben respect voor het milieu , werken volgens de nieuwste normen en met de modernste materialen. Onafhankelijk van de ondergrond, werken wij voor particulieren, verenigingen van eigenaren, de zakelijke sector, de woningbouwsector en de zorg.

Klok richt het onderhoud aan je onroerend goed zo in, dat de waarde ervan altijd maximaal is. Dat garanderen we zelfs.  Opdrachtgevers alle zorg uit handen nemen op het gebied van vastgoedonderhoud. Dit alles duurzaam en betrouwbaar. Wij hebben alle disciplines in eigen huis voor het in stand houden, renoveren en verbeteren van vastgoed. Hierbij heeft de klant één aanspreekpunt. Onze langdurige en constructieve samenwerking met tal van opdrachtgevers is het overtuigende bewijs van tevreden klanten en daarmee van onze kwaliteit. Als het gaat om (strategisch) onderhoudsbeheer, renovatie en/of restauratie , kunnen wij een stuk maatwerk regelen.

Ook hebben we een 24/7 serviceonderhoudsdienst en glasservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat staat voor hulp bij glasschade , stormschadeinbraakschadebuitensluitingwaterschade en/of wateroverlast.

Wil je meer weten over onze diensten en wat Klok voor je kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen met het nummer 0592-341609 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.