Onze projectmanager ....

houdt zich bezig met project coördinatie en het bewaken en optimaliseren van de proces organisatie van onderhoud en afbouwprojecten. Daarnaast speelt deze een belangrijke rol in bedrijfskundige en strategische onderwerpen. De projectmanager denkt en werkt als een ondernemer binnen onze organisatie.

Image

Projectmanager

Klok Onderhoud- en Afbouwgroep is een gerenommeerde, sterk onderscheidende onderneming gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouw die als degelijke partner haar klanten zorgeloos door het bouwproces leidt. Wij zijn een innovatief, toonaangevend familiebedrijf in de 3e generatie waarbij we voornamelijk werken met eigen personeel, die zowel allround als ook specialisten zijn in hun vakgebied. Wij leiden onze mensen op om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn. Op deze manier zorgen wij als ambitieuze onderneming dat dat wij multifunctioneel zijn als organisatie.

Wij werken in teams waardoor wij projecten van A tot Z kunnen aannemen en begeleiden. Daarbij zijn wij altijd het rechtstreekse contact voor de vastgoedeigenaar of beheerder als primaire opdrachtgever. Onze klanten zijn voornamelijk opdrachtgevers in de overheid, semi-overheid, zorg, onderwijs, maar ook woningcorporaties en VvE’s. Daarnaast hebben we een slimme aanpak en onderhoudsconcepten voor particuliere klanten.

Projectmanager Renovatie en Onderhoud

Binnen deze functie als Projectmanager houd je je bezig met de projectcoördinatie en procesorganisatie van onderhoud- en afbouw projecten. Wij hebben uitdagende projecten in onze portefeuille waarbij jij je management talenten goed tot uitvoering kunt brengen. Jouw belangrijkste taak en verantwoordelijk is het coördineren en bewaken van de deze projecten. Je stelt de werkbegrotingen op, bewaakt deze tijdens het gehele bouwproces en zorgt daarnaast voor financiële controle en een adequate en reslutaatgerichte afwikkeling van de projecten. Ook het opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning, het wijzigen van uitvoeringsdetails en het opzetten van calculaties zullen tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Als Projectmanager bekleed je een verantwoordelijke en aansturende richting rol diverse stakeholders. 

Naast de complete verantwoordelijkheid over projecten wordt er van jou ook verwacht dat je op bedrijfskundig en strategisch vlak je steentje bijdraagt en met ideeën en voorstellen komt. Hierbij zijn coördineren en bewaken je sterke punten. Uitdagingen ga je op een praktische wijze aan waarbij je niet  bang bent om verantwoorde risico's te nemen. Je gelooft in de meerwaarde van samenwerken waarbij  je zegt wat je denkt. Kortom, wij zijn een solide, gestructureerde en een ambitieuze organisatie. De functie betreft een rol waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt en veel invloed kan uitoefenen. Je denkt als een ondernemer en durft buiten de traditionele kaders te treden.

Functieprofiel

Wij zoeken een ervaren Projectmanager / Senior Projectleider Onderhoud en Renovatie met uitstekende contactuele vaardigheden, een ondernemende instelling en sterk bouwtechnisch inzicht. Vanuit je bouwtechnische kennis, leiderschap en klantgerichtheid stuur je projecten aan. Je bent een ervaren onderhoud en renovatie man met ambitie. 

 • Een afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde
 • Scherp inzicht in kansen op de markt en een ondernemende attitude
 • Ruime ervaring als Projectleider in de onderhoud en renovatie sfeer
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ambitieus, klantgericht en resultaat gedreven

Competenties

 • Goede / uitstekende plannings- en organiserende vaardigheden
 • Resultaatgericht met oog voor vernieuwing en ontwikkeling
 • Motiveren; het kunnen begeleiden/aansturen van medewerkers en teams
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Uitstekend kunnen vooruitkijken en inspelen op de te verwachten omstandigheden

Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je krijgt zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en beslissingsbevoegdheid
 • Een prettige, sociale informele werkomgeving in een enthousiast team
 • Alle ruimte om te ontwikkelen en te groeien, om jouw meerwaarde te vergroten

 
Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

René Breukers via 0592 - 341609 of rene.breukers@klok.nl


Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in om direct te solliciteren. Indien je direct al een CV wilt meesturen, stuur deze dan rechtstreeks aan info@klok.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...
Vul de verplichte velden in...