Turnkey afbouwprojecten voor ziekenhuizen, scholen en kantoren

Turnkey... ontzorgen van begin tot eind

Turnkey of sleutelklaar, het woord zegt het al, betekent voor jou als opdrachtgever dat je op een overeengekomen tijdstip je pand in een zodanige staat kunt betrekken, zodat je de (bedrijfs) activiteiten kunt beginnen. Of je nu een aanpassing aan het huidige interieur wil, een bestaand gebouw in gaat trekken of een nieuw pand laat bouwen. Klok verzorgt , regelt en coördineert het gehele turnkey-afbouwproject. Hierbij valt te denken aan wand- en plafondafwerking, creëren van werkplekken, wandsystemen, raam- en vloerstoffering, akoestische oplossingen. Alles uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Duurzaamheid van producten en materialen spelen hierbij een belangrijke rol.

Geef ons een leeg gebouw of kale ruimte en wij creëren, concentratieplekken, vergaderruimtes, pantry's, sanitaire ruimtes of een bedrijfsrestaurant. Klok zorgt ervoor dat het project voldoet aan de wensen van de opdrachtgever en de huidige wet en regelgeving. 

Klok realiseert turnkey afbouwprojecten. Alle benodigde vakmensen werken bij ons samen in één onderneming. Hierdoor kunnen wij het totaalplaatje precies volgens schema en kwaliteitseisen opleveren. Daar gaan we voor en zijn we trots op. Wat levert onze werkwijze voor jou op:

je hebt één aanspreekpunt

één team van schilders, timmermannen, glaszetters, stucadoors, plafond- en wandmonteurs allemaal werkzaam bij Klok

het project wordt binnen budget opgeleverd

vakmanschap gegarandeerd

het project is op tijd klaar

je bent minder tijd kwijt aan projectmanagement

je hebt geen geharrewar op de bouwplaats

de oplevering zoals je het vooraf in gedachten had

promotiedagen

Kennismaken?

Wil je eens van gedachten wisselen over je nieuwe turnkey afbouwproject en wat Klok voor je kan betekenen? Bel 0592-341609 voor direct contact of laat je gegevens achter op ons contactformulier. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op. 

turnkey

“Klok heeft de gehele inbouw van onze vestiging in Assen verzorgd. Het is bijzonder mooi geworden, met een hoog niveau van afwerking. Klok werkt met een team van eigen mensen en dat merk je aan alles: alle vakmensen zijn op elkaar ingespeeld, korte lijnen, dat scheelt een hoop tijd en organisatie op de bouwplaats. Zeker wanneer je weet dat onze bank, tijdens de bouwfase “gewoon” open is geweest voor onze relaties. Wanneer er overleg nodig was, dan had je te maken met één projectleider. Hij regelde alles voor ons. Het project is panklaar en volgens planning opgeleverd. Zeer professioneel."

840f239b-00b6-4f5c-9f27-933d8ccdc2e2

Katrien Eggens
Projectleider Rabobank Assen en Noord-Drenthe