Verbouw, renovatie en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

Timmerman nodig?

Ben je op zoek naar een timmerman? Wij hebben ervaren allround timmermannen die alle voorkomende timmerwerkzaamheden kan verrichten. Denk hierbij aan monteren en repareren van deuren, kozijnen, houten vloeren, daken, verlaagde plafonds etc. Heb je timmerwerkzaamheden die je door een allround timmerman wilt laten uitvoeren neem dan contact op met Klok door te bellen met het nummer 0592- 341 609 of vul het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Klok voor al uw timmerwerkzaamheden

Onze timmerman(nen) zijn allround waardoor ze nagenoeg alle timmerwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Van klein timmerwerk tot groot. Renovatie, verbouw en onderhoud zijn onze expertise en die vragen om allround vakmanschap. Standaardoplossingen zijn er namelijk bijna nooit. Bij Klok hebben we alle benodigde vakmensen waaronder de timmerman zelf in huis. We werken met goed ingewerkte teams, waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken en echt goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing.

Wil je meer weten over onze diensten en wat Klok voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen met  0592-341609 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Ook hebben we een 24/7 serviceonderhoudsdienst en glasservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat staat voor hulp bij glasschade , stormschadeinbraakschadebuitensluitingwaterschade en/of wateroverlast.