Verbouw, renovatie en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

Klok voor (project)stoffering

Je kent het wel. Op zekere dag is je bedrijf of organisatie er aan toe. Het meubilair moet eigenlijk vervangen worden en de stoffering is bijna versleten. Tegelijkertijd kunnen muren en houtwerk kunnen wel weer een verfbeurt gebruiken.  De totale uitstraling mag wel wat moderner. Het is een hele onderneming om alle leveranciers betreffende de stoffering, vloeren, schilderwerk etc. op elkaar af te stemmen.  Bij Klok hoeft dat niet en ben je aan het juiste adres.  Wij hebben alle benodigde vakmensen in huis en krijg je één aanspreekpunt.

Compleet en verantwoord inrichtingsadvies

Bij Klok krijg je een compleet en verantwoord inrichtingsadvies en één aanspreekpunt. Wij kunnen alles voor je verzorgen. Zoals o.a. interieuradvies, kleuradvies, schilderwerk, stoffering, vloeren, wandafwerking en zonwering. De gehele coördinatie en uitvoer van de werkzaamheden kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Klok levert de gewenste metamorfose waarbij je met één aanspreekpunt te maken hebt. We werken met goed ingewerkte teams en hebben alle vakmensen onder één dak. Hierdoor hebben wij een hoog afleverniveau en korte doorlooptijden.

Wil je meer weten over onze diensten? Dan kunt je contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-341609 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Ook hebben we een 24/7 serviceonderhoudsdienst en glasservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat staat voor hulp bij glasschade , stormschadeinbraakschadebuitensluitingwaterschade en/of wateroverlast.