Alle benodigde vakmensen in één onderneming

Verbouw, renovatie & onderhoud: vakmanschap verzekerd

Renovatie, verbouw en onderhoud zijn onze expertise en die vragen om allround vakmanschap. Vanwege ons allround vakmanschap zijn  wij sterk in serviceonderhoud. Onze medewerkers staan hiervoor 24/7 paraat. Standaardoplossingen zijn er bijna nooit. Bij Klok hebben we alle benodigde vakmensen zelf in huis. We werken met goed ingewerkte teams, waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken en echt goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing.

Sterk in serviceonderhoud, afbouwprojecten en vastgoedonderhoud

Klok  mag inmiddels een grote hoeveelheid aan verbouw- en onderhoudprojecten op zijn conto schrijven. We hebben al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren voor scholen en schoolorganisaties. Je kunt ons inzetten voor serviceonderhoud in en rond het schoolgebouw(en). Klok kan er voor zorgen dat het gebouw in tip top conditie blijft door het aanbieden en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan.  Ook historische panden kunnen wij in prima conditie houden, zoals Praedinius Gymnasium te Groningen. Als wij je zorg maar uit handen kunnen nemen. Dat doen we altijd oplossingsgericht en transparant. Omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben houden wij de regie in eigen handen. Zodat niet alleen de kwaliteit, maar ook tevredenheid van de klant/bewoner en de omgeving gegarandeerd is.

Wil je vrijblijvend meer weten over onze diensten als het gaat onderhoud,verbouw, renovatie of serviceonderhoud? Dan kunt je contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-341609 . Je kunt ook het contactformulier in vullen. De eerstvolgende werkdag ontvang je dan een reactie van ons.

serviceonderhoud

Praedinius Gymnasium

Klok heeft het historisch pand waar het Praedinius Gymnasium is gevestigd mogen voorzien van nieuwe kozijnen en deze geschilderd. 

serviceonderhoud

Kindcentrum de Schutkampen

Wij hebben het hele schoolgebouw buitenom geschilderd zodat alles weer heerlijk fris er uit ziet. 

1567758692905

Kinderdagcentrum de Arkel

MFA Schakelveld te Assen het Kinderdagcentrum de Arkel voorzien van nieuwe HR++ beglazing.