Verbouw, renovatie en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

schilder
Gevelonderhoud & schilderwerkzaamheden
schilder

Schilder nodig?

Met volop vakkennis en vele jaren ervaring leveren wij topkwaliteit in schilderwerk.

Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om je woning zelf te schilderen, maar wil je het beste resultaat? Laat het schilderwerk dan over aan een ervaren schilder van Klok.  Een schilder weet als geen ander welke verfsoort geschikt is en welke verftechniek het beste gebruikt kan worden. Ook de voorbereiding, zoals het opschuren van de ondergrond, wordt door de schilder zorgvuldig gedaan, waardoor de verf extra lang mooi blijft. Kortom, alle kennis en ervaring zorgt ervoor dat onze schilder (s) je woning, bedrijfspand, appartementencomplex of historisch pand er tot in de detail perfect uit laat zien. Zowel van binnen als van buiten. Ook voorziet Klok je graag van persoonlijk advies en geeft hij tips over hoe je het schilderwerk het beste kunt onderhouden. Zo geniet je jarenlang zonder zorgen van een mooi geschilderd huis.

Je kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, behangen, sausen, houtrot reparaties en glaswerk. Voor alles geldt, dat wij de ontwikkelingen op het vakgebied op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de beste materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Wij hebben respect voor het milieu, werken volgens de nieuwste normen en met de modernste materialen.

Wanneer is het inhuren van een schilder nodig?

Mooi schilderwerk levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van je woning, bedrijfspand of appartementencomplex ook beschermt het de ondergronden, zoals hout of stucwerk, tegen vocht en slijtage. Stel het  schilder werk daarom niet uit. Schilderwerk blijft meestal 5 tot 7 jaar lang mooi en is hierna toe aan vervanging. Loop je schilderwerk regelmatig na. Zie je blaasjes, scheurtjes, beschadigingen of verkleuring? Dan is het tijd voor een nieuwe laag verf en verstandig om op zoek te gaan naar een vaktechnisch schilder.

Wil je meer weten over onze diensten en wat Klok voor je kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen met het nummer 0592-341609 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Waarvoor een schilder inschakelen

Buitenschilderwerk

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn onze schilder(s) in staat je pand in uitstekende staat te brengen en te houden.. In een kleur die jij wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het bedrijfspand en de omgeving past. Wij letten niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die je van afstand niet kunt waarnemen. Je kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in het metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Wij leveren maatwerk en denken met je mee.

Binnenschilderwerk

Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang, bedrijfskantine etc. opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal geeft iedere ruimte een compleet nieuwe look geven. Of je nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen onze schilder(s) kunnen al je wensen voor elkaar maken. Vamanschap is verzekerd.

Wandafwerking en behangen

Behang is helemaal 'in'. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar een vraag. Wij hebben de oplossing: Je kiest het behang uit en onze schilder(s) zorgen ervoor dat het netjes word aangebracht.

Sausen van wanden en plafonds

Wij kunnen advies geven over welke materialen te gebruiken, met een korrel of vlak, glans of mat, schrob vast, schimmelwerend of juist bacterie bestendig. Wij gebruiken diverse technieken voor wanden en plafonds. Zo kun je denken aan het toepassen van papieren behang, vinylbehang, glasvlies, scanvlies etc.

Voor een schilder geldt het lage BTW-tarief

Met het lage BTW-tarief kan het inhuren van een schilder voor je schilderwerk voordeliger uitpakken dan je denkt. Als jouw woning 2 jaar of ouder is, profiteer je bovendien van het lage BTW-tarief van 9% voor het schilderwerk.

Klok heeft ook een 24/7 serviceonderhoudsdienst en glasservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat staat voor hulp bij glasschade , stormschadeinbraakschadebuitensluitingwaterschade en/of wateroverlast.

Hoe snel kunnen we je helpen?

24/7-service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24/7-service
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.