Verbouw, renovatie en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

afbouwprojecten
Van der Valk Hotel Assen
Noorderpoort
"Hete Kolen" te Groningen
Pento Assen
Audiologisch Centrum Pento te Assen

Klok voor afbouwprojecten

Afbouwprojecten  vinden plaats na de ruwbouwfase wanneer het gebouw wind- en waterdicht is of wanneer een bestaande locatie toe is aan een nieuwe invulling. Tijdens de afbouwfase wordt het gebouw onder handen genomen en kunnen systeemplafonds, scheidingswanden, hard glazen scheidings- wanden en deuren, (inbouw)verlichting, brandwerende bekleding en overige brandwerende maatregelen, vloerbedekking, raambekleding, stukadoor-, schilder-, en timmerwerkzaamheden plaatsvinden.

Klok levert het complete afbouwproject op als totaaloplossing waarbij je met één aanspreekpunt te maken hebt. We werken met goed ingewerkte teams en hebben alle vakmensen onder één dak. Hierdoor hebben wij een hoog afleverniveau en korte doorlooptijden.

Afbouwprojecten kun je ook aan Klok uitbesteden op basis van turnkey. Je stelt dan een 'kaal' gebouw beschikbaar en Klok bouwt het af. Wij hebben jarenlange ervaring in afbouwprojecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze langdurige en constructieve samenwerking met tal van opdrachtgevers is het overtuigende bewijs van tevreden klanten en daarmee van onze kwaliteit.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met het nummer 0592-341609 of vul het formulier in op onze contactpagina.

afbouwprojecten
UMCG prikpoli
Raadzaal
Raadzaal Gemeente Assen