Alle benodigde vakmensen in één onderneming

Renovatie, verbouw en onderhoud: vakmanschap verzekerd!

Renovatie, verbouw en onderhoud zijn onze expertise en die vragen om allround vakmanschap. Standaardoplossingen zijn er namelijk bijna nooit. Bij Klok hebben we alle benodigde vakmensen zelf in huis. We werken met goed ingewerkte teams, waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken en echt goed op elkaar ingespeeld zijn. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing.

Wil je vrijblijvend meer weten over onze diensten als het gaat onderhoud,verbouw, renovatie of serviceonderhoud? Dan kunt je contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-341609 of het contactformulier in te vullen. De eerstvolgende werkdag ontvang je dan een reactie van ons.

Klok  mag inmiddels een grote hoeveelheid aan renovatie,- verbouw- en onderhoudprojecten op zijn conto schrijven.   Omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben houden wij de regie in eigen handen. Als wij je zorg maar uit handen kunnen nemen. Dat doen we altijd oplossingsgericht en transparant. Zodat niet alleen de kwaliteit, maar ook tevredenheid van uw klant/bewoner en de omgeving gegarandeerd is. Wij verzorgen het serviceonderhoud bij zorginstellingen en hebben al diverse afdelingen gerenoveerd/verbouwd in ziekenhuizen.

Onderstaand een aantal van door ons gerealiseerde (renovatie) projecten.


onderhoud
Bedrijfsrestaurant Martini Ziekenhuis
afbouwprojecten
UMCG verbouw Prikpoli
renovatie
Stiltecentrum Martini Ziekenhuis
Orthodontie Martini Ziekenhuis
Afd. Orthodontie Martini Ziekenhuis
Cleanroom
Cleanroom UMCG