Alle benodigde vakmensen in één onderneming

Klok voor meerjarenonderhoud en-of 24/7 serviceonderhoud!

Meerjarenjarenonderhoudsplan

Wat is een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? In een MJOP  staat welk onderhoud, in welk jaar en tegen welke kosten verricht moet worden. Het doel van meerjarenonderhoud is om het onderhoud en de kosten te spreiden over een aantal jaren. Een MJOP geeft dus goed weer hoe de staat van een gebouw is en welke onderhoudsmaatregelen in de loop van de jaren nodig zijn. Klok denkt graag mee in de opzet en uitvoer van het meerjarenonderhoud aan het pand.  Onze vakmensen tezamen met onze jarenlange ervaring in het opzetten en het uitvoeren van meerjarenonderhoudsplannen  zorgen er voor dat het pand er op en top uit ziet.

We richten het onderhoud aan het pand zo in, dat de waarde ervan altijd maximaal is. Dat garanderen we zelfs. Zo nemen wij de zorg over het onderhoud compleet uit handen.

Wil je meer informatie over meerjarenonderhoud en wat Klok voor je kan betekenen? Bel voor direct contact 0592-341609 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

24/7 serviceonderhoud

Vereniging van eigenaren zijn bij Klok aan het goede adres. We hebben alle benodigde vakmensen zelf in huis. Je kunt ons inzetten voor regulier serviceonderhoud en gebruik maken van onze 24-uurs calamiteiten service. We werken met goed ingewerkte teams, waarbij alle verschillende vakmensen dag in dag uit samen optrekken. Hierdoor zijn onze medewerkers echt goed op elkaar ingespeeld. Dat maakt onze werkwijze zo uniek. Je krijgt zo altijd de meest doeltreffende, snelle en efficiënte oplossing.

Naast de mogelijk voor 24/7 serviceonderhoud staat onze calamiteitendienst  24/7 paraat voor hulp bij stormschade, inbraakschade, glasschade, buitensluiting, waterschade en/of wateroverlast. Direct hulp nodig bel 0592-408 400.

meerjarenonderhoud

Schilders

Wij staan voor je klaar om het complex zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant er tip top uit te laten zien.

Klok Stoffeerders

Stoffeerders

Wij kunnen alles op het gebied van stoffering. Van alle soorten raambekleding tot aan het leggen van vloeren. Zowel vloerbedekking als laminaat- en PVC vloeren. 

Verbouw

Plafond- en wandmonteurs

Wij zorgen voor het monteren en afwerken van wanden, plafonds, verlichting en nog veel meer. Stukadoren kunnen we ook.  Iedere ruimte perfect.

meerjarenonderhoud

Timmermannen

Wij zijn allround op het gebied van timmerwerkzaamheden. Wij monteren kozijnen, deuren, sanitair, hang- en sluitwerk. De juiste maatvoering, afmontage en nacontrole kun je gerust aan ons overlaten.

Klok Glaszetters

Glaszetters

Wij zijn specialisten in snelle reparaties aan daken, deuren, ruiten en kozijnen. We staan dag en nacht voor je klaar!

Verbouw

Houtrotreparateurs

Achterstallig onderhoud bestaat niet, wij brengen het weer in optimale conditie. Duurzaam en gegarandeerd.