Klok hersteld glasschade
Glasschade

Hoe ontstaat glasschade?

Glasschade kan op veel verschillende manieren ontstaan. Inbraak lijkt misschien de meest voor de hand liggende oorzaak; een inbreker kan immers snel een raampje van uw woning intikken of uw kozijnen ontzetten. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Van kinderen die lekker aan het voetballen zijn en een bal door de ruit schieten, tot een vogel die hard tegen jouw enkele glas aanvliegt.

Wil je meer weten over onze diensten als het gaat om hulp bij glasschade? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-408400 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Glasschade voorkomen?

Glasschade is in veel gevallen dan ook niet te voorkomen. Hierbij heb je natuurlijk last van scherven, maar met een gat in uw raam bent u ook weerloos tegen weersinvloeden en inbrekers. Daarom is het fijn als de schade aan de ruit zo snel mogelijk opgelost wordt.

Is er een beschadiging ontstaan aan je beglazing? Heb je met spoed onze hulp nodig? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Naast 24/7 hulp bij glasschade staat onze calamiteitendienst ook voor je klaar bij stormschade, inbraakschade, buitensluiting, waterschade en/of wateroverlast.

ramen werkplein

Hoe snel kunnen we je helpen?

24/7-service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24/7-service
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.