waterschade2
waterschade

Heb je waterschade of wateroverlast?

Waterschade vraagt om snelle actie. Je kunt rekenen op een vakkundige analyse en afhandeling bij het herstellen van de schade.

Door hevige regenval of lekkage van een leiding nu last van schade? Een lekkage of overstroming  klein of groot zorgt niet alleen voor overlast, maar kan ook veel schade veroorzaken aan uw woning, winkel, kantoor of bedrijfspand. Om de schade te beperken is het natuurlijk zaak dat er snel wordt gehandeld en dat de oorzaak snel wordt gevonden en verholpen.

Daarom kun je 24/7 dagen rekenen op onze directe calamiteiten en reparatie service bij waterschade zoals o.a.:

  • het treffen de benodigde(nood)maatregelen
  • oplossen en verhelpen van de oorzaak van de water lekkage
  • snel en vakkundig herstel van de waterschade

Wil je meer weten over onze diensten als het gaat om hulp bij waterschade? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-408400 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Van acute (nood)maatregelen, drogen en reiniging, het oplossen van de oorzaak tot herstel van eventuele reeds ontstane waterschade aan bijvoorbeeld vloer, muur of plafond. Alle specialisaties onder één dak! Dankzij onze ervaren vakmensen kunnen wij directe én complete service bieden!

Naast 24/7 hulp bij glasschade staat onze calamiteitendienst ook voor je klaar bij stormschade, inbraakschade, buitensluiting, glasschade.

Heb je met spoed onze hulp nodig?

Hoe snel kunnen we je helpen?

24/7-service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24/7-service
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.