stormschade
stormschade1
stormschade-dak

Stormschade herstellen?

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze snelle en vakkundige calamiteiten en herstel service!

Hevige windstoten of storm kunnen schade veroorzaken aan je woning, winkel of bedrijfspand. Om verdere schade en onveilige situaties te voorkomen is het natuurlijk zaak snel de juiste maatregelen te treffen en de stormschade snel te herstellen.

Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week directe service. Van acute (nood)voorzieningen en/of spoedreparatie tot volledig en vakkundig herstel van uw stormschade. Denk hierbij aan herstel van dakbedekking, dakpannen, gevels, rolluiken, garagedeuren, overheaddeuren, schuttingen en carports. Ook plaatsen wij noodvoorziening(en) om ramen af te dichten.

Wil je meer weten over onze diensten als het gaat om hulp bij stormschade? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-408400 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Ook verrichten wij  desgewenst herstelwerkzaamheden in verband met eventuele ontstane waterschade als gevolg van stormschade. Zoals schade aan wanden, plafonds en vloeren. Wij hebben alle specialisaties onder één dak!

Naast 24/7 hulp bij glasschade staat onze calamiteitendienst ook voor je klaar bij glasschade, inbraakschade, buitensluiting, waterschade en/of wateroverlast.

Hoe snel kunnen we je helpen?

24/7-service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24/7-service
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.