Klok 24 uurs service Assen
afgebroken sleutel

Slotenmaker nodig?

Is jouw sleutel van de deur of rolluik afgebroken in het slot? Ben je de sleutel kwijt? Heb je de sleutel binnen laten liggen of is de deur achter je dicht gevallen en kun je niet naar binnen? Het kan iedereen overkomen. Wij begrijpen dat dit zeer ongemakkelijk en vervelend is en dat je zo snel mogelijk weer toegang wilt hebben.

Omdat wij weten dat dit op elk willekeurig moment kan gebeuren, bieden wij 24/7 calamiteitenservice aan. Heb je een probleem met je slot en/of sleutel? Bel dan direct 0592-408400. Onze slotenmaker komt direct om je slot te repareren of indien nodig te vervangen. We zorgen ervoor dat jouw woning, winkel of bedrijf snel weer toegankelijk is en correct en veilig afgesloten kan worden.

Wil je meer weten over onze diensten als het gaat om hulp bij glasschade? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-408400 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Is je slot kapot als gevolg van een inbraak en heb je meer schade? Wij kunnen ook bijgekomen schade als gevolg van een inbraak voor je herstellen. Denk hierbij aan ruitschade en beschadiging van de deur, kozijn of ruit. Alle diensten onder één dak!

Naast 24/7 hulp bij glasschade staat onze calamiteitendienst ook voor je klaar bij stormschade, inbraakschade, glasschadewaterschade en/of wateroverlast.

Hoe snel kunnen we je helpen?

24/7-service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24/7-service
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.