inbraakschade2
inbraakschade3
inbraakschade

Is er bij je ingebroken?

Dan heb je hoogstwaarschijnlijk schade aan ramen en/of deuren. Het feit dat een onbekende in jouw woning of bedrijf is geweest en je spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. Een inbreker maakt vaak veel schade om een huis binnen te komen. Veel voorkomende inbraakschades zijn kapotte sloten, scharnieren en ramen en beschadigde kozijnen en deuren. Door de inbraakschade is je huis meestal niet meer goed beveiligd.

Wil je meer weten over onze diensten als het gaat om hulp bij inbraakschade? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-408400 of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.

Snel herstel bij inbraakschade!

Laat de inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door onze vakkundige medewerkers. Wij herstellen inbraakschade aan ramen, deuren, kozijnen en glas of ramkraak. Bijvoorbeeld een winkelpui aftimmeren en herstellen. Maar ook vervangen wij direct geforceerde of kapotte deursloten.

Als het nodig is, maken we bij een inbraakschade eerst een noodvoorziening. Daarna starten we met het volledige schadeherstel. Wij doen alle mogelijke herstelwerkzaamheden zelf. Dit betekent dat wij al je zorg uit handen nemen. Direct hulp nodig bij inbraakschade? Bel 0592-408400 onze servicemonteur staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om te helpen.

Naast 24/7 hulp bij glasschade staat onze calamiteitendienst ook voor je klaar bij stormschadeglasschadebuitensluitingwaterschade en/of wateroverlast.

Hoe snel kunnen we je helpen?

24/7-service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24/7-service
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.