Sponsoring van het JackLab in bibliotheek te Assen

Ondanks de groei van kleine lokale schilder naar een regionale, veelzijdige onderneming zijn wij nog steeds erg betrokken bij lokale initiatieven. Mede door sponsoring van Klok Onderhoud en Afbouwgroep BV is het JackLab in Bibliotheek te Assen gerealiseerd.

Het JackLab in Bibliotheek Assen is een kennislaboratorium waarmee kennis over 21st century skills toegankelijk wordt. Vaste bewoner van het JackLab is de illustere professor Jack. Hij doet nieuwe ontdekkingen en leert kinderen spelenderwijs deze nieuwe technieken toe te passen. Daarmee bereiden de kinderen zich voor op de toekomst.

Sinds september zijn er interessante workshops te doen in het laboratorium. In het JackLab maken kinderen kennis met professor Jack en zijn assistenten. In workshops helpen zij hem spelenderwijs aan nieuwe uitvindingen. Zo ontdekken ze wat er zoal kan met virtual reality, 3D printers, lasersnijders, go-interactief, little bits, sparkles en lego WeDo2.0.

Met de kennis die de kinderen opdoen in het JackLab krijgen ze ervaring en inzicht op het gebied van 21st century skills. Ook voor docenten is het een eye-opener om te ontdekken hoe deze technieken in het onderwijs van toegevoegde waarde zijn.

Wij zijn blij om hier aan te hebben bijgedragen.

 

Laat een reactie achter