Profiteer nu! 6% BTW op arbeidsloon

6 procent regeling

Profiteer nog van het lage btw-tarief van 6% op arbeidsloon

Het verlaagde BTW tarief is nog steeds van toepassing op diverse werkzaamheden die worden uitgevoerd aan uw woning. In eerste instantie is er bijvoorbeeld schilderwerk. Het is voor de hand liggend dat het uitvoeren van deze werken van cruciaal belang is voor de uitstraling en leefbaarheid van uw woning. Voor zowel binnen- als buitenshuis schilderwerken  is het nog steeds mogelijk om een beroep te doen op het verlaagde BTW-percentage van 6%. Hetzelfde geldt overigens ook voor stukadoren die bij u thuis aan het werk worden gezet.

Een eveneens zeer belangrijke categorie die nog steeds onder de noemer van 6% BTW valt is woningisolatie. U kunt dit interpreteren in de ruimste zin van het woord. De regeling van 6% BTW heeft dan ook niet uitsluitend betrekking tot bijvoorbeeld dak- of gevelisolatie. Ook het isoleren van de leidingen en het plaatsen van isolatie glas valt onder deze 6% regeling. Heeft u met andere woorden een oudere woning aangekocht en moet deze dringend voorzien worden van betere isolatie? Dan kunt u op de arbeidsuren toch nog rekenen op een aantrekkelijke korting!

Onderstaande werkzaamheden vallen onder het verlaagde BTW-tarief van 6%

  • Behangen;
  • Isoleren, vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie;
  • Schilderen;
  • Stukadoren;
  • Schoonmaken binnenkant woning.

Hierbij gelden twee voorwaarden:

  • Uw woning is ten minste twee jaar oud, gemeten vanaf het moment waarop de woning voor het eerst in gebruik wordt genomen.
  • Het gaat om een woning dat bestemd is voor de permanente bewoning door een particulier of particulieren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

 

 

Laat een reactie achter