24 uurs service bij stormschade

stormschade
stormschade1
stormschade-dak

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze snelle en vakkundige calamiteiten en herstel service!

 

Stormschade herstellen?

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze snelle en vakkundige calamiteiten en herstel service!

Hevige windstoten of storm kunnen schade veroorzaken aan je woning, winkel of bedrijfspand. Om verdere schade en onveilige situaties te voorkomen is het natuurlijk zaak snel de juiste maatregelen te treffen en de stormschade snel te herstellen.

 Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week directe service. Van acute (nood)voorzieningen en/of spoedreparatie tot volledig en vakkundig herstel van uw stormschade. Denk hierbij aan herstel van dakbedekking, dakpannen, gevels, rolluiken, garagedeuren, overheaddeuren, schuttingen en carports.

 Ook verrichten wij  desgewenst herstelwerkzaamheden in verband met eventuele ontstane waterschade als gevolg van stormschade. Zoals schade aan wanden, plafonds en vloeren. Wij hebben alle specialisaties onder één dak!

 

Hoe snel kunnen we je helpen?

Klok 24 uurs service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24 uurs service binnen 60 minuten - klok
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.