24 uurs service bij inbraakschade

inbraakschade2
inbraakschade3
inbraakschade

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze snelle en vakkundige hulp bij inbraakschade!

Is er bij je ingebroken?

Dan heb je hoogstwaarschijnlijk schade aan ramen en/of deuren. Het feit dat een onbekende in jouw woning of bedrijf is geweest en je spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. Een inbreker maakt vaak veel schade om een huis binnen te komen. Veel voorkomende inbraakschades zijn kapotte sloten, scharnieren en ramen en beschadigde kozijnen en deuren. Door de inbraakschade is je huis meestal niet meer goed beveiligd.

Laat de inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door onze vakkundige medewerkers. Wij herstellen inbraakschade aan ramen, deuren, kozijnen en glas of ramkraak. Bijvoorbeeld een winkelpui aftimmeren en herstellen. Maar ook vervangen wij direct geforceerde of kapotte deursloten.

Als het nodig is, maken we bij een inbraakschade eerst een noodvoorziening. Daarna starten we met het volledige schadeherstel. Wij doen alle mogelijke herstelwerkzaamheden zelf. Dit betekent dat wij al uw zorg uit handen nemen.

Hoe snel kunnen we je helpen?

Klok 24 uurs service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24 uurs service binnen 60 minuten - klok
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.