24 uurs Glasservice

glasschade1
glasschade

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze snelle en vakkundige calamiteiten en herstel service!

Glasschade kan op veel verschillende manieren ontstaan. Inbraak lijkt misschien de meest voor de hand liggende oorzaak; een inbreker kan immers snel een raampje van uw woning intikken of uw kozijnen ontzetten. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Van kinderen die lekker aan het voetballen zijn en een bal door de ruit schieten, tot een vogel die hard tegen jouw enkele glas aanvliegt.

Glasschade is in veel gevallen dan ook niet te voorkomen. Bij glasschade heb je natuurlijk last van scherven, maar met een gat in uw raam bent u ook weerloos tegen weersinvloeden en inbrekers. Daarom is het fijn als de schade aan de ruit zo snel mogelijk opgelost wordt.

Is er een beschadiging ontstaan aan je beglazing? Heb je met spoed onze hulp nodig? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Hoe snel kunnen we je helpen?

Klok 24 uurs service
Binnen een half uur in en rond Assen (15km)

In en rondom Assen (max 15km) staan we binnen een half uur paraat, zowel overdag als in de nacht en in het weekend. Dit geldt voor plaatsen zoals Tynaarlo, Vries, Rolde, Beilen, Westerbork, Hooghalen, Smilde, enz.

24 uurs service binnen 60 minuten - klok
Binnen een uur 15-25 km rond Assen

In een straal van 15 tot 25 km kunnen wij je binnen een uur helpen. Dit geldt voor de plaatsen Hoogeveen, Groningen, Gieten, Oosterwolde, Leek, Roden en de omgeving van Hoogezand.